Gnojiva i supstrati

Gnojiva i supstrati

Pronus d.o.o. je zastupnik za Hrvatsku i Sloveniju Češke tvrtke AGRO CS koja je jedna od najznačajnijih europskih tvrtki u području proizvodnje supstrata, gnojiva, travnih smjesa i travnih tepiha.
Proizvodni program AGRO CS se dijeli na:
HOBI PROGRAM koji je namijenjen svim vrtlarima i običnim uzgajivačima kojima je rad u vrtu hobi
PROFI PROGRAM usmjeren je na profesionalne uzgajivače - povrtlare, cvjećare, ukrasne i šumske rasadnike, kao i za vrtove i parkove, nogometna i golf igrališta i zelene krovove.

HOBBY PROGRAM je tu za sve uzgajivače i entuzijaste koji uživaju raditi u vrtu. U asortimanu možete naći široki raspon proizvoda visoke kvalitete za uzgajivače koji su potpuni početnici do zahtjevnih profesionalaca.

AGRO program pookriva najširi raspon gnojiva i susptrata. Idealan je izbor za svakog uzgajivača koji preferira raznoliku ponudu po razumnoj cijeni, a pritom nije profesionalac u hortikulturi i ishrani bilja.

Premium asortiman FLORIA namijenjen je zahtjevnim uzgajivačima koji preferiraju zajamčeni i dokazani učinak svake pojedine stavke u odnosu na jeftine proizvode za sve. FLORIA namijenjen je zahtjevnim uzgajivačima koji preferiraju zajamčeni i dokazani učinak svake pojedine stavke u odnosu na jeftine “jedan proizvod za sve”.

Asortiman za organski uzgoj i vrtlarstvo NATURA omogućuje uzgoj voća, povrća ili bilja bez kemijskih tvari. Svi proizvodi u ovoj ponudi temeljeni su isključivo na prirodnim materijalima. Idealni su za one koji cijene prirodu i žele znati što točno jedu.

KRISTALON premium gnojiva su vrhunski 100% vodotopljivi izvor hranjivih tvari. Na tržištu od 1996. i dalje su najpopularnija i najbolje ocijenjena gnojiva među potrošačima i profesionalcima. Svaki treći vrtlar poznaje KRISTALON.

​​„Voda glista“,  VITALITY COMPLEX je fenomen u povećanju unosa hranjivih tvari u biljke. Formulacija ovog proizvoda pokreće dinamičan rast biljaka i podupire njihovo bujno cvjetanje i plodonošenje. Proizvod je na bazi prirodnog komposta od glista.

PROFI PROGRAM usmjeren je na profesionalne uzgajivače – povrtlare, uzgajivače cvijeća, ukrasne i šumske rasadnike kao i izgradnju vrtova i parkova, nogometnih i golf igrališta i zelenih krovova.

Asortiman GARDENBOOM je šesto čulo svakog vrta. Bavi se travnjakom od faze sjetve preko sezonskog održavanja do eventualnih popravaka. Okruženje svake kuće vrlo je važno za cjelokupan ugođaj, a kvalitetan travnjak je njegov neizostavni dio. Ovaj asortiman će vam omogućiti da postignete savršen izgled i opće stanje ne samo travnjaka, već cijelog vrta.

Izuzetan asortiman gnojiva FENIX PROFESSIONAL osigurava točno one hranjive tvari koje vaš travnjak treba. Prilikom razvoja gnojiva FENIX veliku smo pozornost posvetili zahtjevima i prijedlozima profesionalnih uzgajivača travnjaka. Gnojiva dolaze u jednoličnoj granulaciji, s dugotrajnim učinkom i naravno sa svim bitnim hranjivim tvarima.